Image
Mazda CX-5
Highlight Euro
NU MET € 2.000 KORTING
Highlight Sleutel
DIRECT RIJDEN
Highlight Offerte
DIVERSE UITVOERINGEN
Contact opnemen

Mazda CX-5 Voorraadmodellen

Snel een Mazda CX-5 met veel voordeel rijden? Profiteer dan nu van de voorraadactie en ontvang maar liefst € 2.000,- korting! Er is beperkte voorraad van de Mazda CX-5. Wacht dus niet te lang, kom bij ons langs en profiteer van dit voorraadvoordeel.

Liever direct (video) contact op afstand? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op.

Image
Mazda CX-5 2018 2019 voorraadactie

Veel voorraadvoordeel op de Mazda CX-5

Wil jij extra veel voordeel op je Mazda CX-5 én direct rijden? Ga dan nu voor een Mazda CX-5 uit voorraad. Bijzonder rijk uitgerust én met € 2.000 korting. Te mooi om te laten staan.

 

INTERESSE IN DE MAZDA CX-5

Bedankt voor jouw interesse in de voorraadmodellen van de Mazda CX-5. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

  • Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 4,9 tot 7,2 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 128 tot 164 g/km. De vermelde NEDC waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig op een Mazda CX-5 uit voorraad. Actie niet van toepassing op private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.