Image
MX-30 Actiepagina

Mazda MX-30 nu met € 4.000,- subsidie*

Image
Mazda MX-30

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is een echte crossover met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij bijzonder ruim. En het allermooiste is misschien wel dat de Mazda MX-30 ook in aanmerking komt voor € 4.000 particuliere aanschafsubsidie.


Ben jij ook al overtuigd geraakt van deze 100% elektrische crossover? Nu is het moment om te kiezen als je aanspraak wilt maken op de particuliere subsidie van € 4.000. Er is een maximum aan het aantal aanvragen, dus wees er snel bij om nog dit jaar te rijden én te profiteren van de subsidie. OP=OP.

Stap in de royaal uitgeruste First Edition van de Mazda MX-30. Kom langs in onze showroom of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar!

*Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Bijtelling o.b.v. belastingschaal 37,35% en 8% bijtelling. Verbruikscijfers en waardes zijn nog niet beschikbaar. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in beperkte oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.