Mazda CX-3

Tijdelijk € 2.000,- inruilwaarde

Onbelemmerd rijplezier

Perfect voor in de stad maar ook voor daarbuiten: deze compacte crossover combineert het unieke, stijlvolle KODO-design en de innovatieve SKYACTIV Technology met het comfort en de bruikbaarheid die bij uw levensstijl passen. U geniet overal waar u komt van de ideale rijpositie, het stuur- en rijgedrag waardoor u zich één met de auto voelt. Het innovatieve MZD-Connect biedt u eenvoudige controle over  uw muziek, uw telefoon, de navigatie en de instellingen van de auto. Dankzij onze bekroonde SKYACTIV Technology profiteert u van brandstofefficiëntie en een lage uitstoot zonder afbreuk te doen aan uitstekende prestaties. Gedurfd, ongekunsteld en levendig: de dynamische nieuwe Mazda CX-3 breekt met het gewone en creëert een nieuwe standaard voor de ultieme rijervaring.

SKYACTIV TECHNOLOGY

Voor onze innovatieve SKYACTIV Technology hebben we de techniek van de auto volledig binnenstebuiten gekeerd. Dat wil zeggen dat we alle onderdelen van de verbrandingsmotor, de transmissie en het onderstel opnieuw onder de loep hebben genomen. Daarnaast hebben we dynamisch design weten te combineren met efficiënte aerodynamische prestaties.

KODO design

Goed design moet u in beroering brengen. Letterlijk en figuurlijk. Om nieuwe, dynamische vormen te bedenken, hebben onze designers en engineers de bewegingen van roofdieren bestudeerd. Het resultaat is het adembenemende KODO – Soul of Motion design, een meesterlijke mengeling van spanning, elegantie en soepele gratie.

MZD Connect

U wilt zich graag verbonden voelen met uw auto. Wij begrijpen dat. Connectiviteit tussen auto en bestuurder is waar de Mazda om draait. Maar in plaats van overbodige gadgets die de bestuurder afleiden, gebruiken wij alleen technologie die iets toevoegt.

i-ACTIVSENSE

i-ACTIVSENSE geavanceerde veiligheidstechnologieën bieden een optimaal vertrouwen. Deze intelligente systemen zijn ontworpen om u te helpen potentieel gevaar te herkennen, aanrijdingen te voorkomen en de ernst van ongelukken te minimaliseren wanneer deze niet te voorkomen zijn.

mazda-cx-3-gallery-01

Vraag een offerte op maat aan >

 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >