Mazda CX-3

Mazda CX-3 Sport Selected voordeel & € 2.000,- meer waarde

Snel een Mazda CX-3 met veel voordeel rijden? Profiteer dan nu van de voorraadactie en ontvang tot maar liefst € 3.000,- korting! We hebben diverse uitvoeringen van de Mazda CX-3 in 2019 geregistreerd, je betaalt dus geen hoger BPM-tarief in 2020.

Meer informatie >
 

Mazda CX-3, we worden er stil van

De Mazda CX-3 is onze compacte crossover, maar zijn formaat zegt niets over zijn luxe en verfijning. Verfijning zit in de details. Ze maken een wereld van verschil, hoe klein ze ook zijn.

In lijn met het Japanse Kodo design en het vakmanschap van Mazda zijn zowel het exterieur als het interieur prachtig vormgegeven, waarbij ieder detail aandacht heeft gekregen. Denk aan de grille, de velgen, de sierstrippen, de achterlichten en de middenconsole. Zo mooi, we worden er zelf stil van.
Maar de echte verfijning is met het blote oog niet te zien. Bij het creëren van de CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor de auto aanzienlijk stiller is en minder trillingen doorlaat tijdens het rijden. Zo kun je ongestoord genieten en voel je je nog meer één met de auto. Dankzij SKYACTIV Technology rijdt de Mazda CX-3 zeer direct, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op zuinigheid. Dat geldt voor druk stadsverkeer én lange ritten. Wil je dat zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

Stap in de Mazda CX-3

Maak het jezelf comfortabel en stap in de Mazda CX-3 met G-Vectoring Control, waardoor rijden nog meer een beleving wordt. Ook is het interieur tot in de puntjes afgewerkt en gefocust op jou als bestuurder. Op zoek naar meer comfort? Ontdek alle uitvoeringen.

Vraag een offerte op maat aan >
 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >