Mazda CX-3

Mazda CX-3: Zelfs wij worden er stil van

De Mazda CX-3 is stoer én verrassend elegant tegelijkertijd: als je rijdt in de nieuwe Mazda CX-3 dan word je gezien! En na de recente upgrade van halverwege 2018 helemaal. De wijzigingen lijken minimaal, toch maken ze een wereld van verschil. Dankzij de vakkundige aanscherping van zowel het interieur als het exterieur is de CX-3 nóg beter geworden. Zelfs wij worden er stil van… En dat is een mooi bruggetje naar de extra isolatie die bij de ontwikkeling van de ge-upgrade Mazda CX-3 is gebruikt. Daardoor is de auto een stuk stiller en laat deze fors minder trillingen door tijdens het rijden. Zo kun jij ongestoord genieten.

De Mazda CX-3 combineert de rij-eigenschappen van een sportieve hatchback met het comfort van een crossover. De CX-3 beschikt bovendien over G-Vectoring Control, een unieke technologie die de rij-eigenschappen nog verder versterkt. De rijke uitrusting van de CX-3, met onder andere LED-koplampen, diverse veiligheidssystemen en volop comfort in het interieur, maken dit model voor berijder en passagiers helemaal af. En dankzij de scherpe prijs en zuinige motor (diesel met 22% bijtelling) is het ook nog eens een verstandige keuze. Stap dus nu in de Mazda CX-3!

Maar het grootste verschil is met het blote oog niet te zien. Bij het creëren van deze CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor de auto aanzienlijk stiller is en minder trillingen doorlaat tijdens het rijden. Zo kunt u ongestoord genieten en voelt u zich nog meer één met de auto.

Middenconsole

Het vernieuwde design van de middenconsole zorgt ervoor dat u altijd de beschikking hebt over een comforta- bele armsteun. De HMI Commander (vanaf TS-uitvoering) is onder handbereik geplaatst tussen bestuurder en bijrijder om het MZD Connect-scherm te bedienen.

Active driving display in kleur

De Active Driving Display geeft essentiële rij-informatie weer, waaronder de snelheid en navigatie-aan- wijzingen (i.c.m. navigatie). De geavanceerde technologie herkent verkeersborden en is in uw natuurlijke zichtlijn geplaatst, waardoor u zich volledig op de weg kunt blijven concentreren (vanaf GT-M-uitvoering).

Vraag een offerte op maat aan >

 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >