Mazda CX-5

Mazda CX-5, een eigen kijk op rijplezier

In een Mazda rijdt u nooit alleen. Het gevoel van eenheid met de auto – of zoals we dat bij Mazda noemen: Jinba Ittai – is in de nieuwe Mazda CX-5 sterker dan ooit. De Mazda CX-5 2017 biedt een nog betere rijervaring. Dat komt omdat Mazda de bestuurder en zijn rijplezier centraal zet. Daarom is de Mazda CX-5 uitgerust met G-Vectoring Control en intuïtieve bediening, die de eenheid tussen u en uw Mazda CX-5 vergroten. Met als resultaat: meer rijplezier dan ooit. Met meer rijplezier dan ooit wordt de band tussen u en uw auto sterker. Alleen dan voelt u eenheid tussen u en uw auto, alleen te ervaren in een Mazda.

Neem plaats

De nieuwe Mazda CX-5 is meer dan ooit de belichaming van het ‘KODO – Soul of Motion’-design. Een filosofie waarbij we focussen op de kracht van beweging en de kunst van het weglaten. Door het strakke lijnenspel van de Mazda CX-5 lijkt hij in beweging, zelfs in stilstand. Daarnaast zorgt KODO- design voor een nog stijlvollere en krachtigere uitstraling.

In de nieuwe Mazda CX-5 is gekozen voor verfijnde maar ook solide materialen van hoge kwaliteit. Op de plaatsen waar u mee in aanraking komt, is bewust voor zacht aanvoelende materialen gekozen. Door het precieze handwerk van Mazda’s Takumi (ambachtslieden) lijkt de Mazda CX-5 speciaal voor u geproduceerd. De laktechniek die op de Mazda CX-5 gebruikt is, zorgt voor een handbeschilderd effect, dat het best tot zijn recht komt in de carrosseriekleuren Soul Red Crystal en Machine Gray. Neem plaats in de Mazda CX-5 en ervaar een interieur dat rond u is ontworpen.

Technologie

De Mazda CX-5 biedt verder verbeterde technologie en een gedurfd, modern design dat niet alleen de bestuurder maar alle inzittenden een comfortabele zitplaats garandeert. Of we het nu hebben over de geavanceerde SKYACTIV-motor, de i-ACTIVSENSE-veiligheidssystemen of de Active Driving Display; elk onderdeel is dusdanig ontwikkeld dat het deel uitmaakt van een totale rijervaring die bestuurder en auto dichter bij elkaar brengt.
Vraag een offerte op maat aan >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >