Mazda2

Mazda2 Sport Selected: Nu met € 2.995,- voordeel

De nieuwe Mazda2 Sport Selected is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel (sportief) voordeel. De Sport Selected uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust met vele extra’s.

Meer informatie >
 

Mazda2, de meest verfijnde auto in zijn segment

Het was onze missie om alle verwachtingen van een auto in dit segment te overtreffen. We vertikten het om concessies te doen en gingen voor de combinatie van een luxe interieur, rijke standaarduitrusting, krachtige motor en toonaangevende veiligheid.
Een goede rijervaring én een fijn brandstofverbruik. In de Mazda2 kan dat, dankzij SKYACTIV Technology. Van de motor tot aan de carrosserie, alles is zo ontworpen dat de Mazda2 nergens rijplezier verliest en toch zuinig rijdt. Daarnaast ervaar je in de Mazda2 een directe respons, dankzij G-Vectoring Control. Het resultaat? Je rijdt zelfverzekerd en zowel jij als je inzittenden komen uitgerust aan. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maak een proefrit en ervaar het zelf.

Stap in de Mazda2

Maak het jezelf comfortabel en stap in de Mazda2 met de standaard in hoogte en diepte verstelbare bestuurdersstoel en stuurwiel. Zo vind je altijd jouw perfecte houding. Ook is het interieur tot in de puntjes afgewerkt. Op zoek naar meer comfort of een hoogwaardig design? Ontdek alle uitvoeringen.

Vraag een offerte op maat aan >
 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >