Mazda2

Mazda2 Style Selected: scherp geprijsd

De nieuwe Mazda2 Style Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en volledig uitgerust met vele extra’s.

Meer informatie >
 

Mazda2, verrassend verfijnd

De vernieuwde Mazda2 is helemaal bij de tijd. Onze vakmensen hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om ‘m te perfectioneren. Vanbinnen en vanbuiten. En dat maakt ‘m in alle opzichten verfijnd. Verrassend verfijnd. Zo is de buitenkant verder verfijnd volgens onze less is more filosofie. En ook vanbinnen oogt de Mazda2 minder druk en zit meer comfortabel dankzij het verbeterde stoelontwerp. Het is een harmonieus en hoogwaardig interieur, dat meteen vertrouwd aanvoelt.

Vertrouwd betekent niet dat je alles al kent. De Mazda2 is namelijk uitgerust met de nieuwste innovaties op gebied van veiligheid en comfort: adaptieve koplampen, Mazda Radar Cruise Control en een 360° camera zijn mogelijk. En ook een verwarmd stuur, automatisch dimmende buitenspiegel en Apple CarPlay behoren tot de mogelijkheden. Tot slot is de Mazda2 uitgerust met het Mazda M Hybrid systeem die zorgt voor maximale prestaties en een lager verbruik: de Mazda2 heeft slechts 94 gram uitstoot met een groen energielabel B.

Ontdek de Mazda2

Een goede rijervaring én een fijn brandstofverbruik. In de Mazda2 kan dat, dankzij Skyactiv Technology. Zo heeft de Mazda2 het Mazda M Hybrid systeem dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Daarnaast ervaar je in de Mazda2 een directe respons, dankzij G-Vectoring Control Plus. Het resultaat? Je rijdt zelfverzekerd en zowel jij als je inzittenden komen uitgerust aan. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maak een proefrit en ervaar het zelf.

Maximale prestaties, lager gebruik

De Mazda2 is in Nederland voorzien van de krachtige 1,5 Skyactiv-G benzinemotor, met 75 of 90 pk. Bovendien beschikt hij over het zogenaamde Mazda M Hybrid systeem, met geïntegreerde generator. Deze slaat de opgewekte capaciteit van het afremmen op in een condensator, waardoor alle elektronische systemen in de auto blijven werken. Zo is er geen extra belasting voor de brandstofmotor en behoud je de maximale prestaties met een lager verbruik. Geen wonder dat deze Mazda2 slechts 94 gram CO2 uitstoot met een schoon energielabel B.

Vraag een offerte op maat aan >
 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >