Mazda2

Een klasse apart

Bij de ontwikkeling van de Mazda2 hebben wij ons niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. Wij zijn onze eigen weg gegaan en hebben onze eigen regels geschreven. Met als resultaat, een auto die zijn klasse overstijgt. We zijn er namelijk van overtuigd dat luxe en comfort in elke klasse thuishoren.

Een compacte auto met de kenmerken van een sportauto

De Mazda 2 is licht, krachtig en wendbaar, wat volop plezier geeft. Buiten het feit dat het een sportieve auto is, is hij ook nog eens zuinig met de brandstof en wie wil dat nou niet. Bovendien is het een plaatje om naar te kijken. De scherpe lijnen, heldere vormen en elegante details nodigen uit om meteen in de Mazda 2 te stappen en weg te rijden. Het wordt dan meteen duidelijk: De Mazda 2 is niet alleen mooi, maar rijdt ook nog lekker en sportief.

Interieur en veiligheid

Het interieur is gemakkelijk en plezierig te gebruiken. In de Mazda 2 zit alles binnen handbereik, is gemakkelijk te bedienen en het instrumentenpaneel is eenvoudig afleesbaar. Ook het comfort van de stoelen, die perfect instelbaar zijn voor iedere bestuurder, is optimaal. De veiligheid van het rijden in de Mazda 2 is zeer goed met de 5 Euro NCAP sterren. Dit is gerealiseerd door de kreukelzones, robuuste veiligheidskooi en de aanwezigheid van meerdere airbags. Ook door zijn snelle reactie en geweldige wendbaarheid kunt u met deze auto kritische situaties vermijden.

Vraag een offerte op maat aan >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >