Mazda3

De nieuwe Mazda3 Hatchback, een en al schoonheid

Ontdek de nieuwe Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf.
En de ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding van onze ingenieurs waardoor je diesel niet meer nodig hebt voor krachtige prestaties en een laag verbruik.

Om jou heen ontworpen

Zodra je plaats neemt voel je je meteen verbonden met de auto. De intuïtieve bediening is tot in de puntjes uitgedacht. Geniet van de perfecte ergonomie en de luxe standaarduitrusting, inclusief head-up display, radar cruise control en alle belangrijke veiligheidssystemen. Elk detail klopt.

Ervaar puur vakmanschap

Met dit model hebben onze vakmensen de volgende stap gezet in ons veelgeprezen Kodo design. En dat zie je terug in de hele auto. Van de grille tot de achterlichten. De nieuwe Mazda3 is werkelijk schoonheid op zijn puurst.

Met de blik vooruit

De Mazda3 is standaard uitgerust met het innovatieve Active Driving Display. Deze projecteert de belangrijkste rij-informatie op de voorruit, direct in je gezichtsveld. Zo blijft je aandacht waar ‘ie hoort: op de weg en blijf je op de hoogte van navigatieaanwijzingen, snelheid, veiligheidssystemen en verkeersborden.

Skyactiv-X de toekomst van de verbrandingsmotor

Skyactiv-X is de nieuwe revolutionaire benzinemotor van Mazda. Met deze motortechniek worden de voordelen van een benzine- en dieselmotor gecombineerd. Deze motor zal worden geintroduceerd in de nieuwe Mazda3 en de nieuwe Mazda CX-30.

Klik hier voor meer informatie over Skyactiv-X.

Vraag een offerte op maat aan >
 

Bekijk ook deze modellen

Mazda3 Sedan

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >