Nieuwe Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30, een nieuw geluid

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook. Zo is hij buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waarvoor gebruikgemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ’m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers volgens menscentrisch design. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

Mazda staat voor puur rijplezier. Dat is te zien in de unieke techniek van de revolutionaire Skyactiv-X-benzinemotor. Het zogenoemde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden, zorgt ervoor dat je niet hoeft in te leveren op dynamisch rijgedrag. Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor: het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

Buitengewoon van binnen

Mazda’s designfilosofie zie je terug in het interieur van de nieuwe CX-30. Aan het oppervlak van het dashboard is een natuurlijke nerfstructuur meegegeven. De panelen rondom de versnellingspook zijn vanuit twee lagen opgebouwd, wat een unieke diepte suggereert. Door dergelijke details raak je nooit uitgekeken op het interieur. Maar dit oogstrelende interieur is ook bijzonder praktisch. Zo is er gekozen voor een horizontale symmetrie die jou, de bestuurder, precies in het midden plaatst. Dit resulteert in een rustige en comfortabele omgeving waarin je alle functies nagenoeg blindelings kunt vinden.

Puur rijplezier

De Mazda CX-30 is leverbaar met de revolutionaire Skyactiv-X-motor, maar naar keuze ook met de efficiënte Skyactiv-G-benzinemotor. Beide beschikken standaard over het zogenoemde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt bij zwaardere omstandigheden. Het Mazda M Hybrid-systeem optimaliseert zowel de milieuprestaties als het rijplezier. De auto verbruikt minder brandstof bij gelijke prestaties en de overgangen bij starten, accelereren, schakelen en tot stilstand komen voelen soepeler aan. Zo maken we de Mazda CX-30 zuiniger dan ooit, terwijl de rijeigenschappen voelbaar beter worden.

Skyactiv-X de toekomst van de verbrandingsmotor

Skyactiv-X is de nieuwe revolutionaire benzinemotor van Mazda. Met deze motortechniek worden de voordelen van een benzine- en dieselmotor gecombineerd. Deze motor zal worden geintroduceerd in de nieuwe Mazda3 en de nieuwe Mazda CX-30.

Klik hier voor meer informatie over Skyactiv-X.

Vraag een offerte op maat aan >
 

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >