Business center

MAZDA VELSERBEEK ZAKELIJK

Als ondernemer kunt u voordelig zakelijk rijden. Maar zaken doen doet u nooit alleen. Bij Mazda Velserbeek denken wij dan graag met u mee over een passende mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf en alle daarbij behorende zaken. Denk hierbij aan advies op fiscaal, financieel, praktisch en operationeel vlak.

En omdat elke ondernemer luxe en comfort verdient, hebben wij speciaal voor de zakelijke rijder de Business modellen van Mazda. Die hebben naast een hele rijke uitrusting ook een lagere fiscale waarde. Met de goede restwaarde betekent dat minder afschrijven. De hoge betrouwbaarheid zorgt voor lage onderhoudskosten Niet voor niets heeft Mazda een torenhoge notering op de Reliability Index van Warranty Direct. Dit alles vertaalt zich in lagere autokosten én in scherpe leasetarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op; wij staan voor de zakelijke markt klaar. Onze verkoopadviseur is het aanspreekpunt voor u als ondernemer, wagenparkbeheerder en/of zakelijke rijder. Voor al uw vragen of informatie kunt u bij hem terecht.

Welke financieringsvorm past het beste bij mijn bedrijf?

  • Financial lease
    Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil, biedt Mazda Financial Lease aan. Hierdoor rijd je een nieuwe Mazda voor een vast financieringsbedrag per maand. Je rijdt al in een Mazda vanaf 3,99% / € 149,- per maand! Lees meer over Mazda Financial Lease of bekijk direct de aanbiedingen.
  • Operational lease
    Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Mazda Leasing een full operational leasecontract aan. Voor een vast bedrag per maand rijden jij en je werknemers weg in een gloednieuwe Mazda. Het enige wat je nog hoeft te doen is tanken, en zelfs dat kunnen we makkelijker voor je maken met de optionele brandstofpas.
  • Kopen met eigen geld
    Naast leasen kan het aanschaffen van de zakenauto’s ook een voordelige keuze zijn. Het rendement op liquide middelen bij een bank is immers laag. Je kunt dan de jaarlijkse afschrijvingskosten, maar ook de kosten voor brandstof en onderhoud als aftrekpost gebruiken.

Onze verkoopadviseur informeert u graag over welke mogelijkheid voor u het meest gunstig is.

Bel (023) 513 29 40 of neem contact met ons op om een afspraak te maken.