Business center

MAZDA VELSERBEEK ZAKELIJK

Partner zijn in mobiliteit staat bij Mazda Velserbeek centraal. Dat is vandaag de dag belangrijk. Voor veel ondernemers is mobiliteit in de breedste zin van het woord van essentieel belang. Wij willen u graag van dienst zijn om u en uw medewerkers te allen tijde mobiel te houden. Daarom kunt u van ons verwachten dat wij meedenken en meewerken aan concrete mobiliteitsoplossingen.

Die gaan verder dan alleen Mazda. Wij denken in dit geval breed met u mee. Denkt u maar aan maatwerk in het samenstellen van uw personenauto’s met specifieke opties, accessoires en carrosserieaanpassingen, maar ook aan vergroening van uw autobeleid of invulling geven aan mobiliteitsoplossingen.

Daarnaast adviseren wij u over een totaalpakket aan lease-en financieringsvormen, eventueel in combinatie met onderhoudscontacten.

Neem vrijblijvend contact met ons op; wij staan voor de zakelijke markt klaar. Onze verkoopadviseur is het aanspreekpunt voor u als ondernemer, wagenparkbeheerder en/of zakelijke rijder. Voor al uw vragen of informatie kunt u bij hem terecht.

Mazda staat al jarenlang bekend om zijn prachtige gestroomlijnde design en uitmuntende rijeigenschappen. En ook op het gebied van veiligheid en milieu loopt Mazda altijd voorop. Betrouwbare en degelijke auto’s die doen wat wordt beloofd. Genoeg reden om eens een kijkje te nemen in onze gezellige showroom!

Bij Mazda kunt u niet alleen terecht voor het kopen en/of leasen van een nieuwe Mazda, maar ook voor mooie en goede dealer occasions! Bij ons vindt u altijd een ruime voorraad aan tweedehands auto’s met uitstekende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen met prima garanties!

Klik hier wanneer u meer wilt weten over Mazda Velserbeek Lease Pack.

 

HET LEASEN VAN UW ZAKELIJKE AUTO’S

Voor onze Mazda’s geldt dat wij deze aan u als zakelijk rijder kunnen aanbieden met één van de leasevormen. Er zijn globaal gezien vier vormen van Leasing:

  • Full Operational Lease: dit is de meest complete vorm van lease. En ook de meest flexibele. Door te kiezen voor de diverse componenten kunt u een geheel op maat gemaakt leasepakket samenstellen. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor alleen die onderdelen waaraan u behoefte heeft.
  • Netto Operational Lease: wilt u zaken als verzekeringen, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en brandstof liever zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease misschien meer iets voor u. Wij regelen de financiering en de rest houdt u zelf in de hand.
  • Sale & Lease back: beheert u al een wagenpark? Dan zal deze leasevorm u een fors financieel voordeel opleveren. U verkoopt uw auto’s aan de Leasemaatschappij en least ze vervolgens voor een vast bedrag per maand terug. Het voordeel is dat u door de verkoop direct over een geldbedrag kunt beschikken. Dankzij het vaste maandbedrag komt u niet meer voor onvoorziene variabele kosten te staan. Bovendien is beheer en onderhoud voor u geregeld.

Onze verkoopadviseur informeert u graag over welke leasemogelijkheid voor u het meest gunstig is.

Bel 023-5132940 of neem contact met ons op om een afspraak te maken.