De nieuwe Mazda MX-30, onze eerste 100% elektrische crossover

Mazda MX-30

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij de Mazda dealer in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts € 33.990,-. Zakelijk rijd je hem al vanaf € 82,- bijtelling in 2020.

De ruime elektrische Mazda voor dagelijks gebruik

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Opladen zoals jij het wilt

We hebben over elk detail nagedacht bij de Mazda MX-30. Het beste laad je hem via een (snel)laadstation, zodat je altijd en overal terecht kunt. Met een 50kW snellader is de Mazda MX-30 binnen 30-40 minuten tot 80% opgeladen. Met een 22kW laadpaal is hij volledig opgeladen in 4,5 uur. Opladen via een standaard stopcontact is mogelijk, maar het is sneller en veiliger om een laadpaal te gebruiken. We hebben een speciaal aanbod voor een laadpaal thuis inclusief basisinstallatie voor slechts € 1.598,-. Met deze laadoplossing kun je snel, simpel en veilig je 100% elektrische crossover opladen terwijl je slaapt.

100% particuler of 100% zakelijk

Of je de nieuwe Mazda MX-30 nu zakelijk wilt rijden of particulier, eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover. En dat is de prijs.

De nieuwe Mazda MX-30 is te bestellen vanaf 23 oktober 2019. Genoemde prijs voor de Mazda MX-30 First Edition is inclusief BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic 3-tone lak. De MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Verbruikscijfers en waardes zijn nog niet beschikbaar. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Mazda MX-30