Fabrieksgarantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie van Mazda Velserbeek. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

Fabrieksgarantie

De voordelen

De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

U krijgt daarbij:

  • 24 maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen en accessoires, mits door Mazda Velserbeek gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en indien een accessoire aangekocht werd tijdens de verkoop van een nieuwe auto, geldt de 3 jaar / 100.000 km fabrieksgarantie, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door Mazda Velserbeek indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar carrosseriegarantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit.
  • Mazda Euro Service: 12 maanden dekking*. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg in heel Europa. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als bij een aanrijding. Verzorgt Mazda Velserbeek periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.

Voor meer informatie over onze fabrieksgarantie kunt u contact met ons opnemen of in uw garantieboekje kijken.

Voorwaarden aanvragen fabrieksgarantie >
 

Optionele Mazda Plus Garantie

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km. Met Mazda Plus Garantie kunt u aansluitend aan de fabrieksgarantie tot twee jaar genieten van extra zekerheid. Mazda Plus Garantie kunt u afsluiten voordat uw Mazda drie jaar wordt, óf binnen de eerste 100.000 kilometer, wat het eerst komt.

De optionele Mazda Plus Garantie biedt een uitgebreide dekking, is gebonden aan de auto en overdraagbaar als u besluit uw Mazda te verkopen, wat de verkoopwaarde van uw Mazda verhoogt.

Voordelen van de Mazda Plus Garantie:

  • Overal in Europa geldig
  • De verkoopwaarde van uw Mazda wordt verhoogd

Mazda Plus Garantie afsluiten?
Vraag naar de voorwaarden bij Mazda Velserbeek op elk moment tijdens de standaard garantieperiode.

*Is uw Mazda nog in de garantieperiode en is deze voor 31-12-2014 te naam gesteld, dan blijft deze dekkingsperiode ongewijzigd. De per 1 januari 2015 vernieuwde Mazda Euro Service heeft hier geen invloed op.