Mazda werkt samen met Beardyman bij start nieuwe seizoen Gouden Festivalbandje

Mazda komt ook dit seizoen weer met het Gouden Festivalbandje en is voor deze editie een samenwerking aangegaan met Beardyman. Van het unieke bandje, dat te winnen is in een speciale actie en dat gratis toegang geeft tot één festival in Europa waar de winnaar in een Mazda naar toe rijdt, worden er in totaal drie weggegeven. Beardyman kreeg in de samenwerking met Mazda vrij spel om met een Mazda MX-5 de geluiden te produceren die hij normaal met zijn stem maakt.

Gouden Festivalbandje

Darren Forman (34), beter bekend als Beardyman, is een Londense muziekartiest en tweevoudig kampioen beatboxen in de UK. Door middel van beatboxing en een zelfontwikkelde samplecomputer verlegt hij muzikale grenzen en overstijgt hij muziekgenres in zijn performances. De ronkende motor, de stem van de navigatie, het klappen van de deur, de motorkap als klankkast; live en in één take kwamen bij Beardyman alle elementen samen voor de ultieme muzikale verbinding tussen mens en auto. De artiest was de perfecte match met Mazda. Beide zijn namelijk op zoek naar eenheid tussen mens en machine; Beardyman verlegt in zijn muziek grenzen van de menselijke stem door de nieuwste technologische innovaties te gebruiken en Mazda maakt rijden leuker door alle techniek in de auto volledig op de bestuurder af te stemmen.

Het Gouden Festivalbandje is uniek. Het is niet te koop maar alleen te winnen na inschrijving via de website www.goudenfestivalbandje.nl, waar vervolgens een unieke wincode wordt aangemaakt waarmee deelnemers kans maken op één van de drie Gouden Festivalbandjes. De winnaar kiest zelf het Europese Festival van zijn of haar keuze en de Mazda waarin hij of zij er naar toe rijdt. Het eerste bandje wordt onder de eerste duizend deelnemers verloot, de twee andere winnaars worden op 1 juni gekozen. Aangezien Mazda bekend staat om zijn rijplezier en meerdere modellen, waaronder de nieuwe Mazda CX-5 en CX-3 leverbaar zijn met het hoogwaardig Bose®-audiosysteem én met Digital Radio+, betekent dit een muziek- en rijbeleving in optima forma.