Nieuw bij Mazda Velserbeek: Online Adviesgesprek

Het creëren van een veilige omgeving heeft de hoogste prioriteit voor Mazda Velserbeek. Daarom introduceren we het Online Adviesgesprek. Met deze tool kun je contactloos en op afstand tóch face-to-face geholpen worden door je vertrouwde adviseur bij het samenstellen van een nieuwe auto.

Met Online Adviesgesprek zorgen we ervoor dat alle stappen die horen bij de keuze voor een auto online en op afstand gezet kunnen worden. Samen met jouw vertrouwde verkoopadviseur stel je op je eigen pc, tablet of laptop je auto samen. Het is hiervoor niet nodig om software te installeren, alles werkt gewoon via de browser van je laptop of smartphone. Online Adviesgesprek werkt natuurlijk ook als je op zoek bent naar een occasion.

Image
Online adviesgesprek

Hoe werkt een Online Adviesgesprek?

Eigenlijk werkt Online Adviesgesprek net zo makkelijk als iedere andere video-conferencing tool. Gebruik je laptop of smartphone om de voorraadpagina van onze website te bezoeken. Wanneer de keuze op een bepaald model of op een van de occasions gevallen is, kun je - dankzij Online Adviesgesprek – met een van onze adviseurs praten middels een klein videovenster. De rest van het scherm is beschikbaar voor de weergave van het gekozen model. Jouw keuzes, en de suggesties van de verkoopadviseur, zijn direct zichtbaar. Op die manier bieden we een volledige showroom experience zonder dat je de deur uit hoeft.

Voordelen van het Online Adviesgesprek

  • Online samenstellen en bespreken
  • Contactloos en veilig
  • Geen installatie nodig
  • Voor nieuw én gebruikt