Banden & Uitlijnen

Mazda Velserbeek heeft uitstekende apparatuur om uw auto perfect te onderhouden. U bent dus ook verzekerd van vakmanschap op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen. Wij geven u advies en maken een scherpe offerte voor u. Zomerbanden, winterbanden, all season banden en velgen. Allemaal op basis van uw specifieke wens.

UITLIJNEN-smallUitlijnen wordt gedaan bij klachten, zoals het naar 1 kant trekken van de auto, het scheef staan van het stuur of wanneer de banden schuin afgesleten zijn. Wij zijn zeer professioneel tegen een concurrerende prijs, met de modernste technieken en uiterste precisie.Banden balanceren doen wij altijd tijdens het vervangen van een band of wanneer u met uw huidige banden een trilling in het stuur of in de gehele auto voelt . Dit soort trillingen merkt u meestal bij een snelheid van 80 tot 100 kilometer per uur. Laat u eerst door ons goed adviseren, zodat wij samen met u vooraf eerst een goede diagnose kunnen stellen.

Waarom uw banden aankoop bij ons?

Door de jarenlange ervaring is er voldoende kennis in huis om u te adviseren op het gebied van banden en wielen. Ook bijbehorende service activiteiten, zoals uitlijnen, balanceren en repareren, doen wij allemaal zelf bij Mazda Velserbeek. Verder voeren wij bijna alle merken tegen een zeer concurrerende prijs.

Waarom winterbanden?

Winterbanden2

Omdat wij de afgelopen jaren nogal koude winters hebben gehad worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert wanneer u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden. Bij Velserbeek hebben wij een ruime voorraad van vele merken winterbanden. Informeer naar de mogelijkheden bij uw serviceadviseur, hij maakt graag voor u een passende offerte.

Mazda Winterbanden Opslag

mazda.bandenHeeft u thuis geen plaats om uw winterbanden op te slaan? Wij hebben bij ons bedrijf een aparte ruimte gecreëerd om u te helpen. Bovendien is naast de ruimtebesparing, bij de wisseling van de banden, alles snel geregeld. U hoeft dan niet met uw eigen banden in de auto naar onze vestiging.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn er echter veel landen waar het wel verplicht is en u aansprakelijk wordt gesteld als u bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Gaat u met de auto op vakantie en rijdt u door Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden of Slovenië? Zorg dan in ieder geval dat u winterbanden heeft.

Vraag een offerte aan > Maak een afspraak >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder het kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Mazda occasions

Zoek hier de occasion die het beste bij u past

Bekijk hier de occasions die wij op voorraad hebben staan.

Klik hier >

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >