Image
MX-5
Highlight User
PUUR OP GEVOEL
Highlight Euro
DE ULTIEME ROADSTER
GA VOOR SPORTIEF
Contact opnemen

Mazda MX-5 Sportive

Kies voor pure verfijning met de Mazda MX-5 Sportive en geniet van pure sportiviteit en vakmanschap. We laten je graag (digitaal) kennismaken met de iconische roadster van Mazda. Neem contact met ons op.

Image
Mazda MX-5

Kies voor pure verfijning met de Mazda MX-5 Sportive

De Mazda MX-5 kies je puur op gevoel. Deze auto is niet alleen een lust voor het oog, de MX-5 staat ook bekend om zijn ultieme rijdynamiek. En als je kiest voor de Sportive-uitvoering, beleef je nóg meer rijplezier dankzij het Bilstein-sportonderstel en strutbar die zorgen voor dynamische rijkwaliteiten. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Je rijdt de Mazda MX-5 Sportive al vanaf € 46.990.

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA MX-5 SPORTIVE

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-5 Sportive. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda MX-5 2021 vanaf € 35.990. Gemiddeld verbruik Mazda MX-5 van 6,3 tot 7,6 liter per 100 km/ van 15,9 tot 13,2 km per liter/ CO2-uitstoot van 142 tot 171 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met uiterlijke aankoopdatum 15 december 2021 en uiterlijke registratie 28 februari 2022. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Actie is geldig zolang de voorraad strekt. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met uiterlijke offertedatum 15 december 2021 en uiterlijke registratie 28 februari 2022. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties.