Image
Service

Banden & uitlijnen

Mazda Velserbeek heeft uitstekende apparatuur om uw auto perfect te onderhouden. U bent dus ook verzekerd van vakmanschap op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen. Wij geven u advies en maken een scherpe offerte voor u. Zomerbanden, winterbanden, all season banden en velgen. Allemaal op basis van uw specifieke wens.

Uitlijnen wordt gedaan bij klachten, zoals het naar 1 kant trekken van de auto, het scheef staan van het stuur of wanneer de banden schuin afgesleten zijn. Wij zijn zeer professioneel tegen een concurrerende prijs, met de modernste technieken en uiterste precisie.Banden balanceren doen wij altijd tijdens het vervangen van een band of wanneer u met uw huidige banden een trilling in het stuur of in de gehele auto voelt . Dit soort trillingen merkt u meestal bij een snelheid van 80 tot 100 kilometer per uur. Laat u eerst door ons goed adviseren, zodat wij samen met u vooraf eerst een goede diagnose kunnen stellen.

Image
Vacature Mazda Velserbeek

Winterbanden

Omdat wij de afgelopen jaren nogal koude winters hebben gehad worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert wanneer u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden. Bij Velserbeek hebben wij een ruime voorraad van vele merken winterbanden. Informeer naar de mogelijkheden bij uw serviceadviseur, hij maakt graag voor u een passende offerte.

Winterbanden opslag

Heeft u thuis geen plaats om uw winterbanden op te slaan? Wij hebben bij ons bedrijf een aparte ruimte gecreëerd om u te helpen. Bovendien is naast de ruimtebesparing, bij de wisseling van de banden, alles snel geregeld. U hoeft dan niet met uw eigen banden in de auto naar onze vestiging.

Bij Mazda Velserbeek staan we voor:
Kwaliteit
Service
Mobiliteitgarantie

Bandenwissel inplannen

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Aanhef
Image
Michiel van Vliet

Michiel van Vliet

Service adviseur