Image
Mazda Garantie

Garantie & Verzekering

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie voor uw auto, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie*, 12 of 24 maanden extra garantie** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden, tot het einde van het 4e of 5e jaar, onbezorgd kunt doorrijden. Zonder kilometerbeperking, inclusief Mazda Euro Service. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

Image
Mazda garantie

Mazda Plus garantie

De Mazda Plus garantie is speciaal ontworpen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt u garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda. Deze Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en laat u toe om, na het verstrijken van de fabrieksgarantie, verder te rijden zonder zorgen.

Image
Mazda Velserbeek

Vraag Mazda Velserbeek naar de prijzen en de voorwaarden

U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen. Neem contact op met Mazda Velserbeek voor meer informatie.

* Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerste komt).
** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden

Bij Mazda Velserbeek staan we voor:
Kwaliteit
Service
Mobiliteitgarantie

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Michiel van Vliet

Michiel van Vliet

Service adviseur