Image
Service

Onderhoud

Voordelen van service en onderhoud bij Mazda Velserbeek

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Image
Mazda Onderhoud

Onderhoudsbeurt

Onze medewerkers zijn vakkundig en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen op autotechnisch gebied. Wij zorgen ervoor dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd. Dit voorkomt bovendien dat onnodige werkzaamheden plaatsvinden en/of onderdelen onnodig worden vervangen.

Wij houden van duidelijkheid. En zeker van duidelijkheid in tarieven. Vandaar dat wij uniforme prijzen hanteren voor inspectie of onderhoud aan uw Mazda. Bij ons betaalt u een vaste prijs per type, inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij de desbetreffende inspectie- of onderhoudsbeurt horen.

Image
Mazda Velserbeek

Service van Mazda Velserbeek

Indien wij tijdens de uitvoering van de beurt zaken aantreffen waardoor we reparatie of vervanging aanbevelen, nemen wij altijd eerst contact met u op. U ontvangt dan kosteloos een advies en een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas over tot verdere reparatie wanneer u daarvoor toestemming heeft gegeven. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Uiteraard is er indien gewenst vervangend vervoer, in de vorm van huurauto’s of leenfietsen, bij ons aanwezig.

Op alle reparaties die wij voor u verrichten, krijgt u uiteraard garantie.

Wanneer u zich aanmeldt via onze klantensite, adviseren wij u tijdig wanneer onderhoud aan uw Mazda noodzakelijk is. Uiteraard is de keuze aan u.

Bij Mazda Velserbeek staan we voor:
Kwaliteit
Service
Mobiliteitgarantie

Service of onderhoud inplannen?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Michiel van Vliet

Michiel van Vliet

Service adviseur